Hieronder tref je een blog aan met recepten. Bedoelt om ooit in een boek te verwerken. Gerrechten met verse producten, puur en meestal vegan. Belgische klassiekers in een modern en diervriendelijk jasje en mocktails die iedere BOB op een feestje gelukkig maken. Maar ook burgers met een twist, gerechten met smaken van over de grens en nieuwe verrassende creaties. Laat het smaken!

Bloody Belvoir Mocktail

Verwarmende gember, steranijs en kaneel maken van deze mocktail een fijne thuisblijfavond.


Ingrediënten:

1/2 l vers geperst sap van bloed appelsienen
Belvoir Farm Organic Ginger Beer (AH)
Enkele schijfjes appelsien
1 steranijs
1stokje kaneel + stokje per glas voor afwerking
3 dunne schijfjes gember
Crushed ijs
Tumbler glazen

Bereiding:

Breng het sap van bloed appelsienen met de steranijs, kaneel en 1 schijfje gember in een pan aan de kook.
Haal meteen van het vuur en laat rustig afkoelen, met deksel op de pot. Dit zorgt voor een tragere afkoeling en rustige infusie.
Zeef het sap.
Vul de glazen met crushed ijs.
Voeg 2 coctail hoeveelheden appelsiensap toe per glas.
Vul aan met Ginger bier.
Werk af met een schrijfje appelsien, kaneelstokje en schijfje gember.

Tue, 03 January