Branding Fotografie, het visitekaartje van uw bedrijf

Een goed product, klantvriendelijkheid, goed personeel, het zijn allemaal delen van het succesverhaal van uw bedrijf. Samen met uw merk vormen ze uw bedrijfsverhaal.
En het is zo belangrijk om je verhaal goed te delen met je publiek en je klanten. Om ze te laten zien waar uw bedrijf om draait zonder dat u het ze hoeft te vertellen.

Merkfotografie voor bedrijven is voor zoveel verschillende ondernemers en bedrijven. Ondernemers en solopreneurs die hun eigen bedrijf hebben en kunnen profiteren van een consistent bedrijfsmerk en van foto's die helpen hun bedrijf en hun verhaal te verkopen. Omdat internet de eerste stap is bij het nemen van koopbeslissingen, is de eerste indruk van de meeste professionals een zeer belangrijke.

U bent waarschijnlijk niet in het bedrijfsleven begonnen om veel tijd te besteden aan het documenteren van uw successen, uw proces of verhaal via fotografie. U bent uw bedrijf begonnen om te doen waar u gepassioneerd over bent. In deze visuele wereld waarin we leven, zijn mooie foto's essentieel om uw klanten te vertellen waarom ze voor u moeten kiezen, wat uw bedrijf uniek maakt en hoe u hun voordeel kunt doen. Dus in plaats van tijd door te brengen als uw hart (en laten we eerlijk zijn, uw tijd) er niet in ligt, laat mij de fotografie voor u doen.

Deze foto's zijn uniek voor u en helpen om uw professionele zelf te laten zien. Met professionele foto's die zijn afgestemd op uw verhaal, kunt u uw ideale klanten aanspreken en u onderscheiden van de rest. U wilt geen stockfoto's die door iedereen worden gebruikt en uw online aanwezigheid, authenticiteit en SEO kunnen schaden en u wilt geen eindeloze uren besteden aan het zelf proberen om goede afbeeldingen te krijgen. In plaats daarvan kunt u investeren en een aantal professionele, afgestemde foto's bekomen. Brandingfotografie positioneert u om uw merk, uw sterke punten en uw voordelen duidelijk aan uw publiek te communiceren.

In tegenstelling tot een eenvoudige portretsessie, krijg je met brandingfotografie een plan om uw bedrijfsverhaal te vertellen, met een professional die verstand heeft van branding, zaken en fotografie.

Ik zou graag uw zakelijke verhaal vertellen met prachtige afbeeldingen van uw producten, uw bedrijfsruimte en al het andere dat u zal helpen om uw (potentiële)klanten de eerste horde met gemak te nemen.

Hoe gaan we te werk?

Het is afgestemd op uw behoeften, uw bedrijf en uw verhaal.

Ik stuur u een vragenlijst zodat u me alles kunt vertellen over u en uw bedrijf, de doelen en al het andere waarvan u denkt dat ik het moet weten.

Daarna plannen we een consult in om te bespreken wat uw professionele behoeften zijn, welke soorten foto's uw verhaal echt ten goede zullen komen, wat uw stijl laat zien en waar u zich het meest op uw gemak voelt. We kunnen praten over welk verhaal u wilt vertellen, wat te dragen, waar de sessie te houden, hoe de foto's te structureren, of u personeel mee wilt nemen en al het andere dat je sessie-ervaring zal helpen maken positief en belonend. Als u het niet zeker weet, help ik u door het proces te leiden en dit gemakkelijker te maken.

We werken door wat u nodig hebt, uw pakket, de ideale locaties, de rekwisieten en krijgen alles gepland!

Ik stuur u een digitaal contract dat u kunt ondertekenen. Dit document beschermt ons allebei en geeft een overzicht van alles wat u krijgt met het pakket of de sessie die u hebt geselecteerd.

We houden de sessie! Dit is het leuke gedeelte, waar u kunt doen waar u goed in bent en ik mag vastleggen in prachtige foto's. We gaan naar de plaatsen die we hebben besproken en brengen de verhalen tot leven, en ik zal ervoor zorgen dat u zich op het gemak voelt en input hebt over het hele proces!

Alle afbeeldingen worden bewerkt, in kleur en zwart-wit en geüpload naar een prachtige online galerij. Ik sorteer ze voor gemakkelijk gebruik en stuur u de link. Geen watermerken, geen extra kosten.

Ik nodig u van harte uit om contact op te nemen voor meer informatie of een intakegesprek.