Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

People shoot.
De mens als 'object', emotievol, bewegelijk en over het algemeen terughoudend voor de camera, een uitdaging! Of het nu om een studioshoot of een buitenshoot gaat. Jong of ouder persoon, iedereen is fotogeniek. Iedereen heeft prachtige emoties om als fotograaf vast te leggen. Een mooie foto is geen strak geposeerd 'kiekje'. Een bijzondere foto komt tot stand door communicatie en samenspel tussen fotograaf en gefotografeerde. De dirigent en de muziekant(en) samen maken het prachtige orkest.


Branding fotografie.
Uw website, sociale media toe aan een upgrade? Uw branding is uw visitekaartje en vaak een eerste indruk. Een heel belangrijke indruk die zorgt dat een (potentiële) klant contact met u opneemt of niet. Ik help u graag om uw succesverhaal waar te maken.


Food- en stylingfotografie.
In mijn studio's kook, style, maak ik nieuwe recepten, maak ik mijn eigen gerechten en serviezen van keramiek en fotografeer ik eten en drinken met grote zorg. Ik maak kwaliteitsafbeeldingen voor klanten in de horeca in advertenties, websites en sociale media. Ik maak ook kookboeken of werk graag mee als fotograaf.


Fine Art fotografie.

Ik maak foto series over onderwerpen die mij raken. Gebeurtenissen, gevoelens of actualiteiten werk ik uit in een korte serie foto's of een lange serie voor een tentoonstelling en/of boek. Dit kan ook in samenwerking.

Contact me

Radegonda
Goudfazantenlaan 1
3001 Heverlee
Belgium

0495 275 016

info@radegonda.be

BE0548.770.174