Hieronder tref je een blog aan met recepten. Bedoelt om ooit in een boek te verwerken. Gerrechten met verse producten, puur en meestal vegan. Belgische klassiekers in een modern en diervriendelijk jasje en mocktails die iedere BOB op een feestje gelukkig maken. Maar ook burgers met een twist, gerechten met smaken van over de grens en nieuwe verrassende creaties. Laat het smaken!

Red fruit mocktail

Leuk voor oudejaarsavond, een feestje of gewoon, omdat het alcoholvrij en lekker is. Succes gegarandeerd !

Ingrediënten:

Ceders non alcoholische gin
Fevertree tonic
1 bloedappelsien
6 bramen
1 granaataappel
1 theelepel gedroogde rozenbottel en wat extra als garnering
Ijsblokjes

Bereiding:

Maak een infusie van de ceders gin met 1/2 fles ceders, 2 schijfen bloedappelsien, 4 bramen en de theelepel rozenbottel.
Laat dit een nachtje staan en zeef.
Vul de glazen met ijsblokjes.
Schenk twee coctail eenheden gin infusie in per glas.
Vul aaan met de tonic.
Werk het glas af met een schijfje appelsien, 1 braam en wat rozenbottel.

Tue, 03 January